sábado, 1 de noviembre de 2008

UE VILASSAR 1 - CABRILS 1


Partit que s'ha jugat en el camp de sorra que, desprès de comprovar-ho els dos entrenadors juntament amb l'arbitre han decidit que es podia jugar.

A més hem tingut com a espectador de luxe a en Carlitos, el nostre porter de l'any passat que aquest any està al Benjamí de l'Argentona.

Podriem dir que el Vilassar ha fet una millor segona part que la primera, malgrat dominar el partit. També els nois de Cabrils ho han fet força bé, jugant al contraatac basculant la pilota els dos davanters i fent una bona feina a la defensa, tallant els nostres atacs. Precisament en un contraatac dels visitants ha vingut el primer gol, passant la pilota per sobre del nostre porter sense que poguès fer res per aturar la pilota. Posteriorment, una falta a favor dels locals xutada per Isma ha anat al travesser, sense poguer transformar el refús. (Xut de la falta a la foto). I hem anat al descans.

A la segona part el domini del Vilassar ha estat molt més clar, trobant-nos la defensa del Cabrils molt ben col.locada. Fins que als deu minuts aproximadament, en una jugada per la banda dreta del nostre Fargui, ha xutat fort fins al fons de la poteria. A partir d'aquí, hem intentat fer el segon, i no ha estat per falta d'oportunitats. De fet, el segon gol l'hem fet, mitjançant les botes d'Estella, encara que l'arbitre l'ha anul.lat per unes mans que només ha vist l'entrenador visitant, i a crits amb l'arbitre ha aconseguit enredar-lo. La pilota havia impactat contra la cama esquerra del nostre Àlvaro (encara se li veia la marca del cop a l'acabar el partit). Abans d'acabar, també ha hagut un xut al travesser dels visitants que a punt ha estat de costar-nos la primera derrota. Molt gran la feina feta per la nostra defensa en els contraatacs del Cabrils, en especial de Xavi que ha fet un gran partit sense tenir por a res i tallant el que era pràcticament impossible.

En resum, hem vist un bon partit aquest matí, amb oportunitats per les dues bandes. Hem plantat cara i força bé a un "A" on tots els nens eren de segon any. Cada cop estem més contents amb aquests nanos que, tots del 2000, ho estan fent d'allò més bé.

No hay comentarios: