sábado, 15 de noviembre de 2008

UE VILASSAR 1 - SANT POL 4

Donc avui... no ha pogut ser!!!
UE VILASSAR 1 - SANT POL 4 (Al tanto, mitja part 1 a 4)

Dos minuts ens ha durat l'alegria d'anar per davant al marcador contra els de Sant Pol, desprès d'un llençament de falta, un cop més pel nostre capità l'Albert, que ha fet un gol impecable. Tot pintava bé, ens posàvem 1 a 0. I contra el Sant Pol! Però als dos minuts, (ha estat clau que ens durès la victoria tant poc; tot podia haver canviat en cas contrari) en una pilota robada al mig del camp ens han empatat. Curiosament, els altres tres gols han vingut de jugades a pilota parada; més concretament, de còrner i un dels gols en pròpia porta. Ens tornàvem a plantar com la setmana passada amb un resultat complicat en contra a la mitja part, però avui no hem pogut remuntar com la jornada passada contra l'Arenys de Munt. Malgrat fer dos pals, hem tingut moltes jugades d'atac, dominant la segona part sense cap dubte, però sense marcar.

Una dada important és el parcial de la segona part, 0 a 0 contra el líder. Un líder que probablement serà difícil de batre. I no per joc tècnic precisament. M'explico. I no vull que s'interpreti com justificació del resultat final.

Han guanyat perque són nanos molt forts, alts, grans i amb la consigna de xutar pilotes amunt. I sempre hi havia algú a dalt per rebre-les. Encara que de jugada no han pogut superar la nostra defensa, molt ben situada per l'Isma, en Xavi i l'Àlvaro. Però eren molt grans, amb cos, que continuament impedien als vilassarencs fer el seu joc de toc habitual, tallant totes les pilotes a la seva defensa, sense que poguèssin arribar als nostres davanters.

Hem sortit, tot i perdre per aquest resultat d' 1 a 4 satisfets del nostre joc, doncs els nanos ho han intentat fent molt bon joc, sobretot a la segona part. Potser el resultat just haguès estat un 2 ó 3 a 4, els pals de l'Isma i d'en Marc ens donàven a entrendre que avui no era el nostre dia. I els de Sant Pol, amb el seu joc han aconseguit emportar-se els tres punts de Vilassar, un equip fort i preparat per donar molta guerra en aquesta, la nostra lliga. Avui toca felicitar al líder, que està on està per mèrits propis.

L'única manera de guanyar els partit contra ells, crec que és amb moviments molt ràpids de la pilota, sense permetre que els jugadors del Sant pol se't tirin a sobre. En l'un contra un, per cos, s'emporten totes les pilotes. Moure la pilota ràpid, amb canvis de joc; si no és així, tindran pocs problemes per emportar-se el liderat.