domingo, 23 de noviembre de 2008

MASNOU AT. 1 - UE VILASSAR 2




Tothom ha hagut de matinar aquest Diumenge per assistir a Masnou per participar o veure el partit que es jugava a les nou. Amb un resultat a la mitja part de 0 a 1, a la UE, que havia començat molt bé el partit, se li han complicat les coses al empatar els locals als principis dela segona. Però els vilassarencs han apretat i s'han tornat a posar per davant del marcador, poguent augmentar la diferència en diverses ocasions, però sense aconseguir-ho, un cop pels pals, d'altres per la bona feina feta pels locals a la defensa.
Podem dir que ha estat un partit emocionant, en que hem vist bones jugades per part dels dos equips. Aquest cop els tres punts han tornat a anar a Vilassar. Hi havien un parell de jugadors locals que han estat a punt de donar-nos algún ensurt, i que faran que aquest equip creixi tal com avanci la temporada.
Les properes dues jornades juguem a casa, dissabte que vé contra la Fundació Privada Esp. Mataró i l'altra contra el Ricoh Premià. Haurem de seguir concentrats per no perdre aquestes primeres posicions de la taula.


No hay comentarios: