sábado, 8 de noviembre de 2008

LA REMUNTADA!!! ARENYS DE MUNT 4 - UE VILASSAR 5

Aquest matí a Arenys de Munt..... LA REMUNTADA!!! ARENYS DE MUNT 4 - UE VILASSAR 5 (Mitja part 4 A 1)

Hem disfrutat de valent en el partit d'avui. I hem patit que no us ho podeu imaginar! La primera part els de Vilassar han sortit mig dormits, tocant la pilota per la zona de defensa i els locals, molt atents, prenent-la i jugant-la. En una de les jugades, ha vingut el primer gol local. Posteriorment en una jugada nostra per la banda dreta de l'atac, en una combinació entre Fargui i Estella, aquest ha aconseguit empatar. Pero de nou, en jugades iniciades desde el mig del camp per part dels locals i agafant la nostra defensa badant, sense treure pilotes fora, jugant-les a la perillosa zona de defensa, ens la acabàven prenent, fent el seu segon, tercer i quart gol abans de la mitja part. Se'ns posava tot ben coll amunt.

A la segona part, sembla que els nostres s'han posat les piles, han lluitat més, creient que podien empatar i, qui sap si guanyar el partit, i han hagut multitut de jugades en que el resultat podia fins i tot ser més ampli, pero la pilota no volia entrar; un travesser, embolics a l'area local amb la pilota per allà al mig, sense que ningú li fes una empenta final per entrar, etc. Però amb l'esperit de lluita que avui han demostrat els nanos, sobretot a la segona part, emperonats pels nostres entrenadors i potser també pel públic visitant, que no hem parat de cridar i animar, han vingut els quatre gols que han donat lloc al resultat final de 4 a 5. Gols d'Estella, Marc, Albert i dos en pròpia porta dels locals.

En la segona part han hagut dos atacs locals, un de còrner i un altre desde el centre del camp que no han tingut fruit.

Mereix destacar-se el fantàstic gol de falta fet pel nostre Albert, ficant per la mateixa esquadra del segon pal la pilota, sense que el porter poguès fer res. A més, la importància d'aquest gol, que era el de l'empat. Desprès d'aquest gol, els nervis eren a flor de pell, per aconseguir donar la volta al marcador. I amb atenció, concentració i lluita ho han aconseguit. Moltes felicitats, nanos!

També felicitar als nois d'Arenys de Munt, que ja teníen el partit gairebé guanyat i han sortit tristos del partit. Ànims. També ho heu fet molt bé. El resultat ho diu tot.

Per cert, fantàstic també l'estat del camp, nou i perfectament cuidat. Feien ganes d'entrar a fer quatre xuts...