sábado, 7 de febrero de 2009

UE VILASSAR 2 ESCOLA DE LLAVANERES 0

Partit sense pena ni glòria el disputat avui al nostre camp. Primera part molt ajustada amb algún ensurt visitant sense conseqüències. Primera part que ha acabat amb un 1 a 0 desprès d'un gol de Marc.

A la segona hem dominat més el partit, eencara que sense fer el bon joc habitual. Potser el més destacable ha estat la jugada del nostre "3", l'Arni, que desprès de regatejar a quatre jugadors del Llavaneres sortint desde la defensa, ha fet la asistència del que seria el segon gol d'en Marc. També ha hagut un tercer gol de l'Albert que ha estat anul.lat per falta "dubtosa" en atac al porter visitant, xiulada per l'àrbitre un cop la pilota ja estava dins la xarxa.