sábado, 14 de febrero de 2009

CABRILS 2 - UE VILASSAR 2

Emocionant derby el jugat aquest matí a Cabrils. I carregat de pressió, donada la importància del partit, en el que l'equip perdedor ho haguès sigut injustament, donada la igualtat que s'ha vist al camp, uns per qualitat de joc i els altres per força i potència.
Crec que ha estat un resultat just, doncs la primera part ha estat totalment dominada per la UE Vilassar, amb dos gols de Fargui (0 a 1 i 0 a 2) i just abans d'acabar la primera part, Adriano del Cabrils, que ha demostrat tocar la pilota força bé, ha fet l'1 a 2. Els locals, abans de fer aquest gol, han tingut una molt bona oportunitat en una cessió pitada per l'arbitre, xutada pel Cabrils a 3 metres de la porteria, però llençant la pilota als núvols. La segona part ha estat dominada pels locals, amb algún contraatac sense fruits per part dels visitants (una jugada clara d'Aleix i una altra d'Arni que s'han trobat amb Pedro, el gran porter que té el Cabrils) i ha vingut el 2 a 2 en un fort xut desde fóra de l'àrea. També cap al final del partit Carles ha fet una molt important i valenta parada amb els peus, que haguès suposat el 3 a 2.
El Cabrils que he vist avui al camp m'ha agradat més que el vist a la primera volta al Xevi Ramón. Han evolucionat tal com ha avançat la lliga. Tots els assistents, tant d'un com de l'altre equip, hem disfrutat de valent amb l'espectacle donat per tots els nanos participants.