viernes, 10 de abril de 2009

TORNEIG 90è ANIVERSARI CANET F.C.




SOTS-CAMPIONS!!!!!!!


Es tractava de dos grups de quatre equips cadascún. El Vilassar ha estat amb el Canet A, Trajana i Arenys de Munt.

El matí ha començat a les 9:30 en el primer partit contra el Canet. El resultat final ha estat de UE Vilassar 3 - Canet FC 0.

A les 11:30 ha començat el nostre segon partit, contra el Trajana, partit més lluitat que l'anterior, en el que el resultat ha estat UE Vilassar 1 - Trajana 2.

El darrer partit ha estat a les 13:15 hores contra l'Arenys de Munt. Ens jugàvem passar a semifinals, doncs el Trajana ja estava classificat i la segona plaça podia ser per la UE o per l'Arenys de Munt, igualats a punts fins al moment. En un lluitat partit, el resultat ha estat UE Vilassar 2 - Arenys de Munt 1. Ens tocava anar a dinar perque a la tarda jugàvem semifinals.

A LES 16:00 primera semifinal, UE Vilassar contra Premià de Dalt. Partit emocionant fins que la diferència al marcador marcava distància. Resultat final, UE Vilassar 6 - Premià de Dalt 3. ESTÀVEM A LA FINAL!!!

La segona semifinal la han jugat el Canet FC "B" contra el Trajana, amb victòria del Trajana. Ens tornàvem a enfrontar contra ells a la final...

La tercera i quarta plaça la han disputat el Canet contra el Premià de Dalt, assolint la tercera plaça el Canet.

I comença la final.

Hem anat a per totes, potser no fent el nostre millor joc, però la força, velocitat i recuperacions de pilota al mig del camp per part del Trajana, han fet que el resultat fos Trajana 2 - UE Vilassar 0.


Segona plaça del Torneig, merescuda, i com sempre dic, amb nens de primer any (bé, avui en teniem tres de segon). L'any que vé recollirem fruits al que aquest estem sembrant.

Així doncs,

1.- TRAJANA

2.- UE VILASSAR

3.- CANET FC

4.- PREMIÀ DE DALT.


Deixo les fotos del Torneig al costat. clickeu a sobre per accedir a la totalitat i poguer fer descàrregues.

No hay comentarios: