sábado, 18 de abril de 2009

MONTGAT CD 1 - UE VILASSAR 5

Molt bon partit el que hem pogut disfrutar aquest matí al Municipal de Montgat. Molt bon joc d'ambdòs equips, tocant la pilota i amb joc net per part dels dos equips.
El partit ha començat dominat pels visitants, però s'han trobat amb la bona defensa local que dificultava que les jugades acabèssin en gol. Però hem aconseguit fer el primer i, desprès en una gran jugada colectiva, el segon, tocant, tocant i tocant. Amb 0 a 2 hem arribat a la mitja part.
Però a la segona, tot i fer els tres gols restants, el nostre joc no ha estat tant lluït, doncs el Montgat ha sortit a per totes a remuntar el partit, apretant força i creant tres o quatre jugades clares de gol. D'aquells gols que haguèssin posat el partit en la balança que es podia decantar per qualsevol de les dues parts. Però la seva falta d'encert i els nostres contraatacs han donat lloc a marcar distàncies en el marcador i donar tranquilitat als visitants.
Bona escola la del Montgat, que ensenya a tocar, doni o no resultats, però ensenyant als nois a jugar a futbol. I tractant-se de nois de primer any, n'estic segur que amb el temps recolliran fruits.
Les aficions molt correctes i respectuoses, cadascuna animant als seus amb respecte pels rivals.
Ara ens toca esperar a la setmana que vé, que a casa rebem al Masnou que avui també ha guanyat el seu partit.
També esperar el resultat de l'Arenys - Sant Pol que, en cas de ser favorable als visitants, ens posaríem a la tercera posició de la taula. Els arenyencs li tenen moltes ganes al Sant Pol, però aquests no estan disposats a acabar la lliga amb algún partit perdut. Ja veurem.

No hay comentarios: