sábado, 17 de enero de 2009

UE VILASSAR 4 - ARENYS DE MAR 4

Ja son dos partits en que el resultat final es decideix en el darrer segon del temps afegit, sense donar temps ni a treure del mig camp. Això ens va costar un punt la setmana passada i dos d'avui, en el que ha passat una cosa semblant.
·
Fantàstic, sensacional partit el jugat avui pels nostres nois al nostre camp. Amb possesió de la pilota la major part del partit, amb un penal fallat i amb un tir al travesser. En una jugada per la banda dreta Fargui ha obert la llauna. I una mica més tard, Edu ha fet el segon. No estava malament, contra uns nois de segon any, que es veien grans, aconseguíem posar-nos per davant. Però en una jugada d'atac d'ells, i amb indecisió a la nostra defensa, han fet que Arni fes un gol de vaselina per sobre del porter... però a la porteria equivocada, quan intentava llençar la pilota a còrner. I així, a la mitja part.
·
La segona ha estat més intensa, amb més joc, lluita i moviment. I ha vingut el 3 a 1 en un llençament de còrner de Marc, en que el porter s'ha fet un embolic. Desprès dos gols de l'Arenys empatant 3 a 3. Amb aquest resultat, un parell de jugades molt perilloses dels nostres (una amb la pilota estavellada al travesser). I ha arribat de fort xut d'Isma el quart gol local a punt d'acabar el partit. 4 a 3. Ara si que no se'ns escapava la victòria... la sort ens havia donat la cara desprès de la creu de la setmana passada. Però no, ens esperava en forma de "pelotazo amunt" fent aquell tipus de bot que només es fa en camps de sorra i el nostre porter l'ha vist passar per sobre sense poguer fer res. De fet, semblava que anava fóra. Però la xarxa s'ha mogut amb força davant la nostra incredulitat. Ens tornava a passar el mateix. L'arbitre mira el rellotge i pensa "... si m´he passat prop de dos minuts!!!) i a mitja cel.lebració del gol per part dels visitants (imagineu la seva alegria) pita, pita i pita, sense fer sacar del mig del camp. Les nostres cares tornàven a ser de foto...