sábado, 10 de enero de 2009

MASNOU CD 4 - UE VILASSAR 3

El matí s'ha despertat plovent a Masnou, trist, com ens quedaríem l'afició del Vilassar a l'acabar el partit.
Als dos minuts de partit, Fargui en una de les seves habituals pujades per la banda dreta, ha fet el primer gol sota la pluja. No començàvem malament. Però dos gols locals abans d'acabar la primera part li donàven la volta al marcador.
La segona part ha començat, ja sense pluja, amb un altre gol (que ha fet molt mal) dels locals, posant-se 3 a 1. La cosa es posava difícil. Però un fantàstic gol de l'Ona i un altre de l'Edu, han fet pujar el tres a tres al marcador.
Un cop arribat aquí, dos jugades d'atac més abans d'acabar el partit, una de la UE Vilassar, sense consequències i una altra del Masnou, fent el gol que els donava la victòria i a mitja cel.lebració, sense treure el Vilassar del mig camp, l'arbitre ha pitat el final. Un final agredolç...
Crec que avui hem vist sobre el camp als dos millors equips del grup 13, ambdòs "B" en formació cara a l'any que vé, i que ens han fet disfrutar de valent a tots els mullats assistents a la grada. Resultat just? Crec que un empat. Però ha passat el que podia passar, tant per una com per l'altra banda. Però aquest cop, la sort ha afavorit als nois de Masnou. Un altre cop ens tocarà a nosaltres...