martes, 10 de marzo de 2009

AT. SANT POL 5 - UE VILASSAR 2

No va poguer ser. I mira que ho vam intentar, però...no.
Els nostres nois van sortir molt forts, amb bastantes jugades sense xut. I sense xut no es poden fer gols. Cap a la meitat de la primera part, vam afluixar, donant lloc a contraatacs dels locals, i en dos d'ells van fer-nos els dos gols amb que vam arribar a la meitat.
A la segona vam sortir a per totes, però un altre gol del Sant Pol, ho posava difícil. Però aquí va ser on els nostres nois, lluny de deixar de lluitar, amb una falta d'Aleix fent gol pel segon pal i una jugada de Fargui, en que va xutar sòl davant del porter, donant-li al cos, va aprofitar el rebuig sense angle i va fer el nostre segon. Realment, en aquest moment es notava als locals nerviosos, amb els habituals xuts a l'olla per treure's la pilota de sobre. Però en un altre atac del Vilassar, el de negre no va assenyalar una clara falta (una altra) per planxa clara a la frontal, que era molt perillosa. Podia haver estat l'empat a tres (Isma ja estava calentant la seva cama dreta). En el següent contraatac, va venir el quart gol local. Jugàven amb molta força, sense por, i la nostra defensa no podia parar-los. Amb aquest resultat, i sense donar el partit per perdut, va ser on el de negre va tornar a pifiar-la, anul.lant un gol per un fals fòra de joc d'Edu (hi havia un jugador més retrasat del Sant Pol). I per acabar, cinquè gol dels locals.
Resultat injust, impotència davant les errades i la xuleria del col.legiat, tant amb el nostre entrenador com amb la grada. Els nostres nois van pagar amb la sobèrbia d'aquest noi que, a més de mal àrbitre (que pot passar) era xul.lesc i amb ganes declarades de perjudicar als vilassarencs (potser ja venia calent del partit d'abans que va enfrontar també al Sant Pol contra el Vilassar d'Alevins).
Felicitar al Sant Pol, líder de la nostra lliga, malgrat deixar tres nanos sentats a la banqueta amb la samarreta ben neta, al no fer-los jugar ni un minut de partit.
Compte! Parlem de Benjamins...

No hay comentarios: