domingo, 7 de diciembre de 2008

UE VILASSAR 12 - RICOH PREMIÀ 0


El fet de disposar de tots els nostres jugadors excepte la nostra lamentablement lesionada Ona, és un dels factors que demostren que estan totalment motivats, pensant en el treball en equip que els nostres entrenadors, Xavi, Rubio y Lucio els estan inculcant. En un pont com aquest, tots han estat a l'alçada, i no han fallat a l'equip, aportant cadascú el seu granet de sorra.

Ha estat un partit dominat en tot moment pels locals, que al final ja deixaven una mica de banda les jugades, per fer un golet. Fins i tot el nostre porter Carles ha jugat "de jugador" la segona part i també ha col.laborat fent pujar un gol al marcador final.
Destacar la lamentable actuació dels entrenadors del Premià, que a la mitja part i amb un resultat en contra de 7 a 0 s'han emportat als nens fóra del camp, darrere els xipresos que veieu a les fotos, per donar-los una sonora broca que els arbres han impedit veure però no sentir. Lamentable. Només han aconseguit que els nens estiguèssin més nerviosos i encaixèssin 5 gols més. Ànim per aquests nens i els seus pares que han d'aguantar personatges com aquests.

També cal animar als visitants, sempre diem que per als nois de primer any (almenys això ens diuen a nosaltres per ser-ho) els hi toca aprendre per l'any que vé estar a tope. Malgrat això, de moment a nosaltres ens està anant força bé; hem aconseguit un gol average a favor de 22 gols en dos partits. I això pot pesar molt al final de temporada.

Diumenge que vé, a les 14:00 hores (si no hi ha canvi d'hora) ens en anem a Bufalà (Badalona), per tancar els partits previs a Nadal.
Més fotografies del partit:

No hay comentarios: