lunes, 20 de octubre de 2008

AT VALLES 1 - UE VILASSAR 6

En el partit jugat aquest Diumenge a les 11 a Granollers, els vilassarencs han tornat a fer un joc d'equip, amb passes, col.locació en el camp, coneixent tothom on era cadascún dels companys.
A la mitja part el resultat ha estat de 1 a 4. A la segona part han hagut els altres dos gols.
Cal remarcar que, malgrat ser un partit amistòs, l'arbitre, un dels entrenadors locals, no ha pitat vàries faltes a favor dels visitants (faltes per desplaçament, la majoria contra el més petit dels nostres) i sobretot, l'escàndol de pitar el final de la segona part quan portàvem 17 minuts de joc, sense esperar els habituals 25. La primera part sí que ha durat els 25 minuts reglamentaris, però la segona, ha pitat el final vuit minuts abans d'acabar. Potser ha pensat que els hi caurien un sac si deixava acabar el temps reglamentari. De fet, els nostres tocàven i tocàven que feia goig. Mai ens havia passat res semblant. En cap dels partits amistosos que hem jugat, ni aquest any ni els dos anteriors en Prebenjamí. Per cert, el gol local, un clar fóra de joc que ha vist tothom menys qui l'havia de veure.